SON DAKİKA

Manisadaspor

İşte Mergen’in yeni hoca adayları

İşte Mergen’in yeni hoca adayları
Bu haber 01 Ekim 2016 - 21:51 'de eklendi ve 670 views kez görüntülendi.

TÜRKİYE 1’inci Ligi takımı Manisaspor’un Başkanı Başkanı Abdullah Mergen, teknik direktörleri Koray Palaz’la yolları geçtiğimiz hafta ayıracaklarını, kendisine Bandırmaspor maçında son bir şans verme kararı aldıklarını belirtti.
Başkan Abdullah Mergen, şöyle dedi:

“Maalesef kişiliksiz futbol oynuyoruz. Bandırmaspor maçında da tablo değişmedi. Hocayla yollarımızı ayırdık. Takımda bir ciddiyetsizlik görüyorum. Çarşamba gününe kadar izinliler. Çarşamba günü oyuncularla da bir toplantı yapacağız. Aramızdan ayrılacaklar da olabilir. Herkes ayağını denk alsın. Manisaspor forması bu kadar ucuz değil. Şimdi milli maç arası var. Yeni hocadan aradığımız özellikler, liderlik yapabilmesi, takımı iyi çalıştırması, disiplinle olması.”

DAYAT GÜNDEMDE

Manisaspor’da Koray Palaz’ın yerine Serdar Dayat’ın ismi öne çıktı. Son dönemde spor yorumculuğu yapan Dayat, Almanya doğumlu ve 46 yaşında. Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Samsunspor ve Denizlispor gibi takımlarda görev yapan Serdar Dayat’ın dışında Balıkesirspor’dan istifa eden Reha Erginer ve boşta olan Özcan Bizzati ile Bülent Akın’ın isimlerinin üzerinde durulacağı öğrenildi.

3 MAÇTA 3’ER GOL YEDİ

Manisaspor’un 4-0’lık Bandırmaspor yenilgisinin ardından görevini bıraktığını açıklayan teknik direktörü Koray Palaz’la siyah beyazlı takım ligde Eskişehirspor, Giresunspor ve Göztepe karşısında 3 maçta 3’er gol yedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3’üncü lig ekipi Çorumspor’a Manisa’da 3-1 yenilip kupadan elenen Manisaspor, bugün de deplasmanda ligde Bardırmaspor’dan 4 gol yedi. Yönetimin işine son verdiği Koray Palaz döneminde Manisaspor, sadece Eskişehirspor’dan 1 puan aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA