SON DAKİKA

Manisadaspor

YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİLER ANTALYA YOLCUSU

YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİLER ANTALYA YOLCUSU
Bu haber 26 Nisan 2017 - 10:28 'de eklendi ve 39 views kez görüntülendi.

Yunusemre Belediyespor Güreş Takımı sporcuları, Manisa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 12-13 yaş Greko-Romen Güreş Türkiye Gruplar Şampiyonası’nda madalyalar elde etti. Sporcular elde ettikleri derecelerle 19-20 Mayıs tarihinde Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Manisa Atatürk Spor Salonu’nda 25 ilden 309 sporcunun katılımıyla Güreş Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonada Yunusemre Belediyespor Güreş takımı sporcularından Emir Yılmaz 26 kg’de, Yılmazcan Aycan ise 42 kg’da altın madalya kazandı. Yusuf Çakır 42 kg’de, Ömer Yılmaz ise 32 kg’de gümüş madalyanın sahibi olurken, Atakan Gül ise 90 kg’de bronz madalya elde etti. Güreş Takım Hocası Ömer Rona, çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini vurguladı. Emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Rona, “Geçen yıl 35 kg’da güreşen Yusuf Çakır, Gebze’de Türkiye üçüncüsü olarak bizleri mutlu etmişti. Bu yıl da talihsiz bir kaza sonucu sol el baş parmağını kırdı ve buna rağmen ikinci oldu. Önümüzdeki ay başarılı sporcularımızın Türkiye Şampiyonası’nda derece alarak Avrupa ve Balkan Şampiyonalarına gitmeye hak kazanacaklarına canı gönülden inanıyoruz. Çok çalışıyoruz. İstanbul, Kayseri, Konya, Bursa gibi büyük iller ve Büyükşehir Belediyeleri ile mücadele ediyoruz. Sporcularını yenerek finale çıkıyoruz. Bu çocuklar daha 12-13 yaşlarında. Bunları yapmak kolay değil. Allah’ın yardımı ve belediyemizin destekleriyle emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Özellikle kulüp başkanımız Arif Alkan’a ve bizleri yalnız bırakmayan kulüp çalışanlarımız Ethem Salih Aytaş, Levent Holinar ve Gökmen Çambel kardeşime çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA