SON DAKİKA

Manisadaspor
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Spil Kadın Basketbol takımı kuruldu

Spil Kadın Basketbol takımı kuruldu
Bu haber 07 Haziran 2017 - 17:17 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

ESKİ Basketbolcu Berna Ünsal, Spil Kadın Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü’nü kurdu.
Antrenörlüğe daha önce Yıldız Milli Takımı’nda asistan olarak görev yapan Bandırma Basketbol’un çalıştırıcısı Gülşah Özgül’ü, menajerliğe ise Nuri Aydın’ı getiren Başkan Ünsal, kulübün sadece kadın basketboluna yönelik faaliyetlerde bulunacağını söyledi. Ünsal, “Manisa’da kadın basketbolu sadece küçükler kategorisinde oynanıyor. Üst liglerde kulüp ve takım yok. Bu açığı kapatmak için yola çıktık. Hedefimiz basamakları birer birer tırmanıp, Süper Lig’de yer almak” dedi.
Manisa’da yetişmesine rağmen üst liglerde takım olmadığı için kendisinin İzmir Büyükşehir Belediyespor, Denizli Belediyespor ve Alanya Belediyespor gibi takımlarda basketbol oynamak zorunda kaldığını dile getiren Başkan Berna Ünsal şunları söyledi:
“Amacım geçmişte bu sıkıntıyı çekmiş bir basketbolcu olarak, genç kuşakların aynı sorunu yaşamaması. Manisa’da güçlü bir potansiyel var. İskelet kadroyu oluşturduk. Yeni sezonda Bölgesel Lig’de oynayacağız. Bu kentin çocuklarıyla önemli işlere imza atacağız”.
Manisa’yı tercih ettiğini söyleyen Antrenör Özgül ise, “Manisa’yı kadın basketbolunda Türkiye’nin önemli bir kenti haline getireceğimize inanıyorum”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA