SON DAKİKA

Manisadaspor

Jeopark Kula Belediyespor’dan toplu imza töreni

Jeopark Kula Belediyespor’dan toplu imza töreni
Bu haber 23 Temmuz 2017 - 2:23 'de eklendi ve 66 views kez görüntülendi.

VOLEYBOL Efeler Ligi’nde tarihinde ilk kez mücadele etmeye hazırlanan Jeopark Kula Belediyespor, geçen sezondan kalan isimler ve 7 yeni transferi için toplu imza töreni düzenledi.

Tarihi Beyler Evi’ndeki imza törenine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Jeopark Kula Belediyespor Başkanı Vedat Yılmaz da katıldı. Geçen sezondan kaptan Ali Çayır, Burak Köse, Muratcan Yedidağ ve Uğur Çayır ile yola devam eden Kula temsilcisi, Fenerbahçe’den Mehmet Özbek ve Batı Kayhan, Maliye Piyango’dan Muhammet Ertuğ, Afyon Bld Yüntaş’tan Fatih Eren Uğur, Düzce Bld’den Kemal Elyaz, Torul Gençlik’ten Halil Kurt ile Hatay Büyükşehir Belediyespor’dan Ali Candan’ı resmen renklerine bağladı. Ege’nin Efeler lakaplı temsilcisinde imza törenine yörenin geleneksel halk oyunu efeleri de gösteri yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA