SON DAKİKA

Manisadaspor

Manisaspor Afyon’da

Manisaspor Afyon’da
Bu haber 24 Temmuz 2017 - 17:28 'de eklendi ve 42 views kez görüntülendi.

KARTEPE kampı sonrası 2 gün izin yapan TFF 1’inci Lig ekibi Manisaspor, 10 günlük ikinci etap kamp için Afyonkarahisar’a gitti.

Afyon’da 4 Ağustos’a kadar kalacak siyah beyazlı ekip, Balıkesirspor, Ümraniyespor ve Erzincanspor ile hazırlık maçı yaparak sezona hazır hale gelecek. Kartepe’deki ilk etap kampında güç depoladıklarını, Afyon kampında ise taktik antrenmanları yapıp özel maçlar oynayacaklarını söyleyen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, yeni sezona hazır gireceklerini dile getirdi.

Kampta tam kadro çalışacaklarını belirten teknik adam, “Kartepe’de takıma geç katılan futbolcularımız oldu. Tam kadro çalışamamıştık. Afyon’da takımın oyun kurgusu üzerinde idmanlarımız yoğunlaşacak. Forma rekabetinin üst seviyede olmasını bekliyorum. Çok çalışan formayı alır. Bu kampımızda yeni sezonun ideal kadrosu da belli olmuş olacak” dedi.

Manisaspor’da antrenman eksikleri bulunan Dimov, Axel Meye, Zahit ve Fahri, haftasonu tesislerde özel program dahilinde çalıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA