SON DAKİKA

Manisadaspor

ÇERÇİ’DEN YUNUS ÖZTÜRK’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

ÇERÇİ’DEN YUNUS ÖZTÜRK’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
Bu haber 16 Ekim 2017 - 15:57 'de eklendi ve 68 views kez görüntülendi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet ÇerçiGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Yunus Öztürk’ü ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Öztürk’e yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Çerçi’ye ziyarette Belediye Meclis Üyeleri Arif Alkan, Necip Denktaş, Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz eşlik etti. Çocukların, gençlerin spora yönlendirilmesi için projeler ürettiklerini, spor ve sporculara destek verdiklerini kaydeden Başkan Çerçi, belediye olarak bu tür projeleri önemsediklerini aktardı. Belediye Başkanı Çerçi, ziyarette İl Müdürü Öztürk’ü bu yıl 3.sü 16-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Yunus Emre Günleri etkinliklerine davet etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çerçi’ye teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA