SON DAKİKA

Manisadaspor

BAYRAM FIRTINASI ESMEYE DEVAM EDİYOR

BAYRAM FIRTINASI ESMEYE DEVAM EDİYOR
Bu haber 18 Aralık 2017 - 13:59 'de eklendi ve 29 views kez görüntülendi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram, Gaziantep’te fırtına gibi esti. Bayram bu yarışı da boş geçmeyerek kentte düzenlenen ‘Kurtuluş Koşusu’nda zirvede yer aldı.

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü kapsamında ‘Kurtuluş Koşusu’ düzenlendi. Kentin en önemli spor organizasyonunda sporcular 10 kilometrelik parkurda dereceye girmek için ter döktü. Bin 63 atletin mücadele ettiği yarışta Manisa Büyükşehir Belediyespor adına Ahmet Bayram yarıştı. Başarılı maratoncu 10 kilometreyi 35 dakikada koşarak, 40-44 yaş kategorisinde birinci oldu.  Bu sonuçla Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram,Gaziantep’teki yarışı da boş geçmeyerek Manisa’ya madalyayla döndü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA