SON DAKİKA

Manisadaspor

MANİSA’NIN SULTANLARI RAKİP TANIMIYOR

MANİSA’NIN SULTANLARI RAKİP TANIMIYOR
Bu haber 15 Ocak 2018 - 20:06 'de eklendi ve 30 views kez görüntülendi.

Son maçında Salihli Belediyespor’u 3-0 mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımında keyifli günler devam ediyor.

Türkiye Bayanlar Voleybol Birinci Lig’inde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor sezonun 16. haftasında konuğu olduğu Salihli Belediyespor’u 3-0’lık skorla geçti. Ligde çıkışını sürdüren yeşil-beyazlı ekip galibiyet serisini de bu sonuçla beşe çıkardı.

Manisa derbisi sonrası açılmalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan güzel bir seri yakaladıklarını ve haftalar geçtikçe daha iyi olacaklarını ifade etti. Çalışkan; “Güzel bir seri yakaladık. İyi gidiyoruz. Takımımın performansından memnunum. Günden güne daha iyi olacağız.  Yeni transferlerin uyum sürecini atlatması ile daha kaliteli bir takım olacağız. Moralımız iyi. Salihli maçına gelecek olursak iyi oynadık. Aynı şehrin kardeş takımlarının mücadelesini izledik. Biz daha çok istedik ve kazandık. Kazanmaya da ihtiyacımız vardı. Ben Salihli Belediyespor’u da tebrik ediyorum. Oyuncularımı ve teknik heyetimizi de sonsuz kutluyorum. Güzel ve net bir galibiyet aldık” dedi. –Şenol ÖZEKER-

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA