SON DAKİKA

Manisadaspor

Sultanlar Türk Hava Yolları İle Uçacak

Sultanlar Türk Hava Yolları İle Uçacak
Bu haber 15 Mart 2018 - 17:36 'de eklendi ve 30 views kez görüntülendi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde A Grubunda sezonu 3. sırada tamamlayarak play-off maçları oynamaya hak kazanan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı, play-off turunda ilk maçında yarın akşam saat 18.30’da Türk Hava Yolları ile Kütahya’da kozlarını paylaşacak.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Sultanlarında nefesler tutuldu ve geri sayım başladı. Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde A Grubunda normal sezonu 3. sırada tamamladıktan sonra play-off maçları oynamaya hak kazanan ve hedefini Süper Lig olarak belirleyen Manisa Büyükşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı, play-off ilk maçında yarın akşam saat 18.30’da Türk Hava Yolları ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını galibiyet parolasıyla tamamlayan Sultanlarımızda yarın akşam oynanacak olan zorlu maç öncesinde eksik bulunmuyor.
Canbolat, “ Play-Off  Maçlarının Havası Bir Başka” 
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımında yarın oynanacak olan Türk Hava Yolları maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Burhan Şaik Canbolat, “ Lig maçlarının sona ermesinden sonra Manisa’da kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapmıştık. Üç gündür Kütahya’da yine yoğun bir şekilde çalıştık. Şimdi yarın ilk maçımızda karşılaşacağımız Türk Hava Yolları maçına odaklandık. Ligde rakibimize mağlup olmamız önemli değil. Çünkü play-off maçlarının havası her zaman başka oluyor. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Daha önce söylediğim gibi burada günlük performanslar çok önemli. Her takım birbirini yenebilecek güçte. Bizimde yenemeyeceğimiz takım yok” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımının Kütahya’daki Yarın Final Maç Programı 
16. 03. 2018 (Cuma)
(Kütahya Yeni Salon)Türk Hava Yolları-Manisa Büyükşehir Belediyespor  (Saat 18.30)
17.03 2018 (Cumartesi)
(Kütahya Yeni Salon) Manisa Büyükşehir Belediyespor- Kara Yolları (Saat 18.30)
18.03. 2018 (Pazar)
(Kütahya Yeni Salon) Bolu Belediyespor – Manisa Büyükşehir Belediyespor (Saat 15.30)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA