SON DAKİKA

Manisadaspor

Başkan Aktan, “ Şampiyonluk Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayalım”

Başkan Aktan, “ Şampiyonluk Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayalım”
Bu haber 19 Nisan 2018 - 15:43 'de eklendi ve 25 views kez görüntülendi.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde yapılacak olan şampiyonluk kutlamalarına tüm Manisalıları davet ederek, “ Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 2. Lige çıkarmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Şampiyonluk kutlamalarına tüm Manisalıları davet ediyoruz. Şampiyonluk coşkusunu hep birlikte yaşayalım” dedi.

Ligin 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Bergama Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ligin bitimine 5 hafta kala ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak olan Batman Petrol Spor A.Ş. maçı sonrasında kutlanacak olan şampiyonluğun heyecanı yaşanıyor. Sezon başından bu yana Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyonluk hedefine ulaşabilmesi için adeta gecesine gündüzüne katan ve tüm mesaisini takımının başarısı için harcayan Başkan Mevlüt Aktan’da Pazar günü yapılacak olan şampiyonluk kutlamalarında başkanlığının ilk yılında şampiyonluk kupasını havaya kaldıracak olmanın heyecanı içerisinde bulunuyor.
“ Şampiyonluk Şarkılarını Hep Birlikte Söyleyelim” 
22 Nisan Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak olan Batman Petrol Spor A.Ş. maçı sonrasında şampiyonluk şarkılarının söyleneceği kutlama programına tüm Manisalıları davet eden Başkan Mevlüt Aktan, “ Manisa Büyükşehir Belediyespor’u TFF 2. Lige çıkarmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu şampiyonluk tüm Manisa’nındır. Şampiyonlukta emeği geçen, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, yönetim kurulumuzda büyük bir özveriyle çalışan arkadaşlarımıza,  teknik heyetimize, futbolcularımıza, kulüpte görev yapan temizlikçisinden,  çaycısına, mutfak görevlisine ve bizi her maçta destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Pazar günü düzenleyeceğimiz şampiyonluk kutlamalarına tüm Manisalıları davet ediyorum. Şampiyonluk coşkusunu Pazar günü hep birlikte yaşayalım” dedi.
“ Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Bizi Bir An Olsun Yalnız Bırakmadı” 
Sezon başında şampiyonluk parolasıyla çıktıkları bu yolda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün her zaman yanlarında olduğunu sözlerine ekleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, “ Biz şampiyon olacağımızı her platformda söyledik. Çok şükür mutlu sona ulaştık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, çıktığımız bu yolda bizleri bir an olsun bile yalnız bırakmadı. Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde şampiyonluk kutlamamızı doyasıya yaşayacağız” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA