SON DAKİKA

Manisadaspor

Turgutlu Belediyespor’un yıldızları Türkiye Finallerinde

Turgutlu Belediyespor’un yıldızları Türkiye Finallerinde
Bu haber 28 Mayıs 2018 - 16:35 'de eklendi ve 66 views kez görüntülendi.

Turgutlu Belediyesi Yıldız Erkek Voleybol takımı grup maçlarını namağlup tamamlayarak adını Türkiye finallerine yazdırdı. Spora ve sporcuya verdiği destekle Turgutlu spor camiasının gönlünde taht kuran Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Yıldız Erkek Voleybol Takımı’nı tebrik ederek gençlere başarılar diledi.
13-21 Haziran tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’yı temsil edecek olan Turgutlu Belediyespor Yıldız Erkek Voleybol Takımı finallere namağlup grup şampiyonu olarak gidiyor. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan son karşılaşmayı da kazanan genç voleybolcuların bu başarısını Belediye Başkanı Turgay Şirin de tebrik etti. Voleybolcuları tebrik ettiğini belirten Başkan Şirin, “Turgutlu Belediyespor Yıldız Erkek Voleybol Takımımızın elde ettiği başarıdan dolayı çok mutluyuz. Namağlup olarak Türkiye Şampiyonası’na adını yazdırdılar. 13-21 Haziran tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan finallerde kendilerine başarılar diliyorum, Türkiye Şampiyonu olarak ilçemize dönmelerini umut ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA