SON DAKİKA

Manisadaspor

Büyükşehir’in Şampiyonu Bursa’dan Boş Dönmedi

Büyükşehir’in Şampiyonu Bursa’dan Boş Dönmedi
Bu haber 04 Temmuz 2018 - 12:22 'de eklendi ve 56 views kez görüntülendi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Bursa’nın Karacabey ilçesinde düzenlenen 14. Uluslararası Leylek Koşusunda genel klasmanda 5’inci,kendi yaş grubunda ise 2’inci olarak 2’incilik kupasıyla Manisa’ya döndü. 14. Uluslararası Leylek Koşusu’nda kendi yaş grubunda 2’inci olan Ahmet Bayram şimdi ise 6-7 Temmuz tarihleri arasında Kayseri Erciyes’te  yapılacak olan ‘ Sky Ultra Trail Run’ koşusuna hazırlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Bursa’nın Karacabey ilçesinde düzenlenen 14. Uluslararası Leylek Koşusu’nda genel klasmanda 5’inci, kendi yaş grubunda ise 2’inci oldu. İkincilik kupasıyla Manisa’ya dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Şimdi Sırada Erciyes Var 
Bursa’nın Karacabey ilçesinde düzenlenen 14. Uluslararası Leylek Koşusu’nda kendi yaş grubunda 2’inci olan Ahmet Bayram şimdi gözünü 6-7 Temmuz tarihleri arasında Kayseri Erciyes’te yapılacak olan ‘ Sky Ultra Trail Run’ koşusuna çevirdi. Hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un altın adamı Ahmet Bayram, 6-7 Temmuz tarihleri arasında  Erciyes’te düzenlenecek olan, ‘ Sky Ultra Trail Run’ koşusunda ter döktükten sonra ise 15 Temmuz tarihinde Bursa’nın Kestel ilçesinde düzenlenecek olan ‘Kazancı Dostluk’ koşusunda kulübümüzü ve Manisa’mızı temsil edecek.
“ Kulübümüzün ve Manisa’mızın Adını Yine Başarıyla Duyuracağım” 
Bursa Karacabey’de düzenlenen 14. Uluslararası Leylek Koşusu’nda güçlü rakiplerini geride bırakarak kendi yaş grubunda 2’inci olduğunu söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, “ Kulübümüzün bana sağladığı en iyi imkanlarla yarışmalara hazırlanıyorum. 6-7 Temmuz tarihlerinde Erciyes’te yine zor bir koşu beni bekliyor. En iyi dereceyle Manisa’ya dönüp kulübümüzün ve Manisa’mızın adını yine başarıyla duyurmak istiyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA