SON DAKİKA

Manisadaspor
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, Türk Telekom maçının ardından açıklamalarda bulundu

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, deplasmanda Türk Telekom’a 95–91 mağlup olduğumuz maçın ardından Resmi Sitemize konuştu. Karşılaşmayı değerlendiren Jasikevicius, “Bu akşamki performansımız bizim için büyük hayal kırıklığıydı …

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, Türk Telekom maçının ardından açıklamalarda bulundu
Bu haber 24 Nisan 2024 - 10:54 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, deplasmanda Türk Telekom’a 95–91 mağlup olduğumuz maçın ardından Resmi Sitemize konuştu.

Karşılaşmayı değerlendiren Jasikevicius, “Bu akşamki performansımız bizim için büyük hayal kırıklığıydı. Bilhassa savunma olarak bu karşılaşma için hazır olmadığımızı gördük. Savunmadaki performansımız çok çok kötüydü. Rakibimiz için hiçbir şeyi zorlaştıramadık ve sonuçta 95 sayı buldular. Şu anda takım olarak ortaya sertlik koyamıyoruz. Mental olarak çok fazla hata yapıyoruz ve bunları çok kısa süre içerisinde düzeltmek zorundayız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA