SON DAKİKA

Manisadaspor
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Başantrenörümüz Yakup Sekizkök’ten açıklamalar

Galatasaray Ekmas Başantrenörü Yakup Sekizkök, galibiyetle ayrıldığımız Beşiktaş Emlakjet mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Yakup Sekizkök’ten açıklamalar
Bu haber 24 Nisan 2024 - 10:57 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Galatasaray Ekmas Başantrenörü Yakup Sekizkök, galibiyetle ayrıldığımız Beşiktaş Emlakjet mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Koç Yakup Sekizkök’ün değerlendirmeleri şu şekilde:

“Derbiler her zaman zordur, özellikle deplasmanda. Seyircimizin de desteği olmadan oynuyoruz. Taraftarımızın desteğini hissediyoruz bu da bize güç veriyor. Sert bir maç oldu. Beşiktaş ligin en iyi savunma yapan takımlarından biri. Son birkaç haftadır istediğimiz sonuçları alamamıştık, bu galibiyet herkes için değerliydi. Biz 1 sayı da olsa galip gelmeyi bildik. Maçın son 1-2 dakikasında enerjimiz düştü, konsantrasyon kaybı yaşadık. Biraz yorgunluktan biraz da atmosferden. Fakat bizim için buradan galibiyeti alıp son iki haftaya mevcut 14 galibiyetimizle girmekti. Şimdi Play-off hesaplarımızı, hazırlıklarımızı yapma zamanı. İnşallah birinci turu geçip yarı finale kalmak istiyoruz. Tabii ki eşleşme önemli. İlk maçı deplasmanda oynayacağız saha avantajı bizde olmayacak. Biz hazır olacağız, taraftarımızı da Play-off’ta bizi desteklemeye bekliyoruz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA