SON DAKİKA

Manisadaspor
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Ergin Ataman’dan ayrılık sinyali: “Final Four’a gidemezsek…”

THY EuroLeague play-off serisi ilk maçında Maccabi Tel Aviv’e kaybeden Panathinaikos’ta başantrenör Ergin Ataman flaş açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Ergin Ataman’dan ayrılık sinyali: “Final Four’a gidemezsek…”
Bu haber 24 Nisan 2024 - 1:46 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR-HABER

THY EuroLeague play-off serisi ilk maçında İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv’e sahasında 91-87 mağlup olan ve seride 1-0 geriye düşen Panathinaikos’ta başantrenör Ergin Ataman flaş açıklamalarda bulundu. Ataman, Final Four’a kalamadıkları takdirde Panathinaikos’tan ayrılacağını söyledi. İşte detaylar…

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“Kazanmayı hak etmediğimizi düşünüyorum”

Kazanmayı hak etmediklerini söyleyen Ataman, “Kazanmayı hak etmediğimizi düşünüyorum. 10 şut kaçırdık., çok fazla hata yaptık. Özellikle son 2 dakika içinde hatalar yaptık. Hakemler de hatalı maç yönetti.

“Karar çok saçma”

Baldwin’e verilen üç atışlık karar çok saçma. Kararı protesto ettim, onlar da beni uyardı. Bir maç kaybettik ve sahip olduğumuz avantajı 7 ay boyunca yaptığımız tüm çalışmaları yok ediyorduk.

“Birileri bize karşıydı”

Bugün hakemlerin çaldığı düdükleri herkes gördü. Belki Euroleague beni cezalandırır, cezalandırmasına da izin verir. Kazanmayı hak etmedik ancak birileri bize karşıydı.

“1-0 bizim için önemli değil”

Kaçırılan şutla ilgili hiçbir şey yapamam. Çok hata yaptığımızdan bahsettim. Maccabi’den çok daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum ve 0-1 bizim için o kadar da önemli değil.

“Final Four’a kalamazsak seneye Panathinaikos’ta olmayacağım”

Formumuzu ve oyunumuzu yeniden bulmamız gerekiyor. Söylemek istediğim şu ki, buradaki herkese söz veriyorum. Final Four’a kalacağız. Eğer Final Four’a kalamazsak seneye Panathinaikos’ta olmayacağım” dedi.

Ergin Ataman: “Final Four’a gideceğiz”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA