SON DAKİKA

Manisadaspor
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, Monaco galibiyetini değerlendirdi

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Play-off ilk maçında konuk olduğu Monaco’yu 95-91 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Maçın ardından Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, Fenerbahçe TV’ye konuştu …

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, Monaco galibiyetini değerlendirdi
Bu haber 26 Nisan 2024 - 3:02 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Play-off ilk maçında konuk olduğu Monaco’yu 95-91 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Maçın ardından Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, Fenerbahçe TV’ye konuştu.

Başantrenörümüz maçla ilgili, “İyi başlamadık; hem mental hem de fiziksel olarak. Ne olursa olsun maçın içinde kaldık ve bir şekilde basketbolu iyi oynamaya başladık. Ama şu anda kötü basketboldan bahsetmek istemiyorum. Önemli olan 3 maçı kazanabilmemiz. Diri vücutla dinlenmiş oyunculara ihtiyacımız var. Oyuncular oynamaları gereken basketbolu oynamadıklarını anladılar. Bir yerde zinciri kırmış olduk ama 3-4 kere geri gittik ve geldik. En sonunda bir yolunu bulabildik.” değerlendirmesini yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA