SON DAKİKA

Manisadaspor
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

HEDEF KOLEJİ YARI FİNALE ADINI YAZDIRDI

HEDEF KOLEJİ YARI FİNALE ADINI YAZDIRDI
Bu haber 13 Ocak 2017 - 23:25 'de eklendi ve 163 views kez görüntülendi.

Hedef Koleji Bayan Basketbol Takımı okullar arası grup maçında Şehit Ömer Halis Demir Okulu’nu 17-15 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Grubunu lider olarak tamamlayan Hedef Koleji’nin öğrencileri galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadı. Özel Hedef Koleji Müdür Yardımcısı Seyit Ali Özmen, okul olarak sporda bu sene önemli başarılara imza attıklarını belirterek, “Aslında burada çocuklarımızın başarısından çok onların sporun içinde olmaları bizler için daha önemli. Erkek ve bayan takımlarımız tüm branşlarda okulumuzun adını duyurmaya devam ediyor. Basketbol kız takımımızı ve antrenörleri Yusuf Eryoldaş’ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA