SON DAKİKA

Manisadaspor
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Aral Toprak Hoopkings Basketbol Ligi’nde finali istiyor

Aral Toprak Hoopkings Basketbol Ligi’nde finali istiyor
Bu haber 19 Ocak 2017 - 17:00 'de eklendi ve 58 views kez görüntülendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliği ile tüm Türkiye’yi kapsayan kurumsal şirketler turnuvası olarak bilinen İzmir Hoopkings Basketbol Ligi 30 Ocak’ta İzmir DSİ Spor Kompleksinde başlıyor.

Turgutlu Aral Toprak Ltd. Şti.’nin sponsorluğunda turnuvaya katılan Aral Toprak takımı ilk hazırlık maçında geçen yılın finalisti Vestel Vatozları 108-97 yenerek güzel bir başlangıç yaptı.

İkinci hazırlık maçında master lig şampiyonu Çelsan Takımı ile İzmir DSİ kapalı spor salonunda karşı karşıya gelen Aral Toprak 102-90 galip gelmeyi başardı. Turnuvada finale kaldığı taktirde Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak olan Aral Toprak 30 Ocak’ta başlayacak olan Turnuva için tüm sporseverlerin desteğini bekliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA