SON DAKİKA

Manisadaspor
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

DEV ADAMLARDAN RAKİP POTALARA 9 MAÇTA 755 SAYI

DEV ADAMLARDAN RAKİP POTALARA 9 MAÇTA 755 SAYI
Bu haber 02 Ocak 2018 - 14:01 'de eklendi ve 39 views kez görüntülendi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un potada ki dev adamları Türkiye’nin gündemine oturdu. Son maçında deplasmanda konuk olduğu maçta TED’i mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı 2017 yılını yenilgisiz kapatan tek takım olmayı başardı.

Mücadele ettiği tüm branşlarda adından başarıyla söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor potada da sezon başından bu yana fırtına gibi esen takım oldu.  Yeşil Beyazlı devler sezon başından bu yana oynadığı 9 maçı da kazanarak süper bir seri yakaladı. İlk maçında kendi evinde Fethiye Belediyespor’u 92-81 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları daha sonra oynadığı maçlarda da  rakiplerini birer birer mağlup etmeyi başardı.

RAKİP POTALARA TOPLAM 755 SAYI BIRAKTI

Manisa Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı sezon başından bu yana oynadığı maçlarda rakip potalara toplam 755 sayı bıraktı. Yeşil Beyazlı dev adamlar en farklı galibiyetini ise 4. hafta da deplasmanda konuk olduğu UPS Spor karşısında aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor bu maçı deplasmanda 49-105 kazanmasını bildi. 2017 yılında potada yenilmeyen tek takım olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı bu hafta sonunda ise kendi evinde Boluspor’u konuk edecek. –Şenol ÖZEKER-

DEV ADAMLARIN BU SEZON ALDIĞI SONUÇLAR

1.hafta: Manisa Büyükşehir Belediyespor: 92  Fethiye Belediyespor: 81

2.hafta: Gemlik Basketbol: 71  Manisa Büyükşehir Belediyespor: 74

3.hafta: Manisa Büyükşehir Belediyespor: 84 Edirne Belediyespor: 67

4.hafta: UPS Spor: 49 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 105

5.hafta: Erzurum BŞB Gençlik: 71 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 75

6.hafta: Manisa Büyükşehir Belediyespor: 82 Mamak Belediyespor: 76

7.hafta: İzmir BŞB: 71 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 86

8.hafta: Manisa Büyükşehir Belediyespor: 82 Finalspor: 59

9.hafta: Tenis Eskrim Dağcılık: 71 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 75

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA