SON DAKİKA

Manisadaspor

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’dan Ebrar Karakurt’a özel pankart

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün taraftar grubu Çarşı, Ebrar Karakurt’un ekibi Lokomotiv Kaliningrad’ın Dinamo Ak Bars’ı 3-0 yendiği maçta salona pankart astırdı.

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’dan Ebrar Karakurt’a özel pankart
Bu haber 24 Nisan 2024 - 1:46 'de eklendi ve 1 views kez görüntülendi.

Rusya Ligi final serisi üçüncü maçında Lokomotiv Kaliningrad evinde Dinamo Ak Bars’ı ağırladı. Maçı 3-0 kazanan Ebrar Karakurt’un ekibinin salonundaki bir pankart ise dikkat çekti.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“Beşiktaşımızın gururu Ebrar Karakurt”

Lokomotiv Kaliningrad, Dinamo Ak Bars’ı mağlup ettiği maçın ardından Rusya Ligi final serisinde 2-1 öne geçti. Maçta ise Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’nın Kaliningrad salonuna astırdığı pankart dikkat çekti. Çarşı’nın Ebrar Karakurt’a özel hazırlanan pankartında “Beşiktaşımızın gururu Ebrar Karakurt” ve “Çarşı – İstanbul” ifadelerine yer verildi.

Karakurt’tan Ak Bars’a 18 sayı!

Ebrar Karakurt, eski Fenerbahçe Opet başantrenörü Zoran Terzic’in çalıştırdığı Dinamo Ak Bars karşısındaki üç sette de sahadaydı. Milli voleybolcu, ekibi Kaliningrad’a 18 sayı ve 2 blok katkısı sağlarken 3 servis ve 2 hücum hatası yaptı ve 4 kez bloklandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA