SON DAKİKA

Manisadaspor

KARAFIRTINALAR, MANİSASPOR’A GERİ DÖNDÜ

KARAFIRTINALAR, MANİSASPOR’A GERİ DÖNDÜ
Bu haber 07 Haziran 2017 - 0:56 'de eklendi ve 164 views kez görüntülendi.

HABER-FOTO: COŞKUN KÖKÖZ / 45HABER.COM

TFF 1.Lig ekiplerinden Manisaspor’da sezonun sona ermesiyle yolların ayrıldığı Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, geri döndü. Başkan Abdullah Mergen ile bir araya gelerek maddi anlamda anlaşamayan ikili geçtiğimiz gün yol ayrımına gitmişti. Bu ayrılığın ardından henüz kısa bir süre geçmeden sürpriz bir gelişme yaşandı ve Başkan Abdullah Mergen, yollarını ayırdığı Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile yeniden masaya oturma kararı aldı. İkilinin dün yaptığı görüşmeler sonrası uzlaştığı ve % 90 anlaşma sağladığı kaydedildi.

TAKIMI LİGDE TUTMUŞTU

Siyah beyazlı ekibin başına 7’nci haftada geçen Sait Karafırtınalar, 28 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 yenilgi aldı. Karafırtınalar yönetiminde 37 puan toplayan Manisaspor, ligin bitimine bir hafta kala tutunmayı başarmıştı. Karafırtınalar, yeni sezonda da takımının başında olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA