SON DAKİKA

Manisadaspor

MANİSASPOR’DA HERKES GİTTİ, BİR TEK ‘O’ KALDI

MANİSASPOR’DA HERKES GİTTİ, BİR TEK ‘O’ KALDI
Bu haber 02 Ağustos 2017 - 0:41 'de eklendi ve 87 views kez görüntülendi.

ÖZEL HABER: COŞKUN KÖKÖZ / 45HABER.COM

Manisaspor’da 2 başkan ve 8 teknik direktör görerek takımın en eski ismi olan Ümit Yasin Arslan, yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor. Manisaspor’da yıllardır görev yapan deneyimli isim, birçok teknik adam ve yönetim eskitmesine rağmen takımdaki yerini korudu. Ümit, “Yeni sezonda da Manisaspor’un başarısı için ter dökeceğim” şeklinde konuştu.

2012-2013 sezonunun devre arasında Turgutluspor’dan Manisaspor’a transfer olarak siyah-kulübe gelen Ümit Yasin Arslan, yeni sezon öncesi takımın en eski ismi olarak dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekipte 4,5 sezonu geride bırakan Ümit Yasin, bu süreçte Manisaspor ile hem şampiyonluk, hem de küme düşme üzüntüsü yaşadı.

YENİ SEZONDA DALYA DİYECEK

2017-2018 sezonunda Manisaspor formasıyla ‘dalya’ demeye hazırlanan 24 yaşındaki stoper, bugüne kadar Ege ekibinde 98 müsabakaya çıktı. 24 yaşındaki defans oyuncusu, Ege ekibinde Başkanlar Emre Hasgör ve Abdullah Mergen ile, teknik direktörler Kemal Özdeş, Reha Erginer, Osman Bilik, Koray Palaz, Mehmet Altıparmak, Tahir Karapınar, Taner Taşkın ve Sait Karafırtınalar ile çalıştı.

“REKABET ÇOK ÜST DÜZEYDE”

Manisaspor formasıyla 3 kez gol sevinci yaşayan Ümit Yasin Arslan, yeni sezonda takımın değişmez ismi olması bekleniyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın hazırlık maçlarında Dimov ile yan yana oynattığı Ümit, “Bu sezon formayı kapmak istiyorum. Manisaspor’un başarısı için ter dökeceğim. Kamp sürecini iyi geçiriyoruz. Yoğun ve yorucu bir etap oldu. Defans hattın da rekabet çok üst düzeyde. Rekabette başarıyı getirecektir. O yüzden forma için daha fazla çalışmam gerektiğini biliyorum” dedi.

“ARTIK MANİSALI OLDUM”

Manisaspor’da her şeyi gördüğünü ifade eden Ümit Yasin Arslan, “4,5 sezonumu geride bıraktım. Benden sonra Metin en eski isim. Uşak doğumlu olmama rağmen uzun zamandır Manisa sınırları içerisindeyim. Turgutluspor ve Manisaspor süreçleriyle artık Manisalı oldum diyebilirim. Burayı kendi evim gibi benimsedim. Sonuna kadar bu forma için savaşacağım. Bu sezon inşallah Manisaspor’da güzel günler yaşarız. Bu sezon Manisaspor’u istediğimiz yere getirmek tek amacımız. Manisaspor camiası olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bugünleri elbet atlatacağız ve bunun sonucunda başarı geleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA