SON DAKİKA

Manisadaspor

KAN DEĞİŞİKLİĞİ ETKİSİNİ GÖSTERDİ

KAN DEĞİŞİKLİĞİ ETKİSİNİ GÖSTERDİ
Bu haber 07 Ocak 2018 - 13:04 'de eklendi ve 37 views kez görüntülendi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında Alaşehir Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, müsabakayı 3-0 kazanarak, lige iyi bir başlangıç yaptı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 14. haftasında bir diğer Manisa temsilcisi Alaşehir Belediyespor ile karşılaştı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni antrenörü Burhan Şaik Canbolat yetki belgesinin yetişmemesi nedeniyle maçı tribünden takip etti. Tarık Almış Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Tunç Çalışkan, Özcan Nalbantlar, Bora Çaylan, Hakan Kadayıfçılar ve çok sayıda sporsever izledi.

Rakibine Set Vermedi

Müsabakaya her iki ekip de kontrollü başladı. İlk setin ilerleyen dakikalarında yeşil-beyazlı ekip oyuna ağırlığını koyarak ilk seti 25-14 önde bitirdi.  Karşılamanın ikinci setinde de istekli oyununu sürdüren yeşil-beyazlı ekip, bu seti de 25-15 önde tamamladı. İstekli oyununu üçüncü sette de sürdüren yeşil-beyazlı ekip bu seti de 25-15 önde bitirdi. Rakibine oranla daha baskın bir oyun sergileyen ev sahibi ekip Alaşehir Belediyespor’a set vermeyerek maçtan 3-0 galip ayrıldı.-Şenol ÖZEKER-

Salon: Tarık Almış Spor Salonu

Hakemler: Savaş Arslan, Osman Gövdeli

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Aybüke, Seden, Gülem, Duygu, Alvarez,  Wilson, Aslı, Buse, Melis, Selin, Selen, Elif, Ece

Baş Antrenör: Erkal Can

Alaşehir Belediyespor: Buse, Ecem, Jocıc, Ayşin, Çağla, Sevim, Hazal, Berrak, Sevinç, Reyyan

Baş Antrenör: Umut Uysal

Setler:25-14, 25-15, 25-15

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA