SON DAKİKA

Manisadaspor

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor’a Gol Yağdırdı: 4-1

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor’a Gol Yağdırdı: 4-1
Bu haber 24 Mayıs 2018 - 17:49 'de eklendi ve 49 views kez görüntülendi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor U-13 takımı, antrenörü Fırat Abak yönetiminde rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Grup şampiyonluğunu garantileyen ve şimdi gözünü Manisa şampiyonluğuna diken Manisa Büyükşehir Belediyespor U-13 takımı son maçında Yunusemre Belediyespor’u 4-1 farklı mağlup etmeyi başardı. Yeşil beyazlı gençler grubunda oynadığı maçlarda rakip ağlara toplam 32 gol bırakırken, kendi kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

Manisa Büyükşehir Belediyespor U-13 Takımı, 2017-2018 futbol sezonu U-13 yerel liginde rakiplerinin korkulu rüyası oldu. U-13 Yerel Ligi’nde A grubunda mücadele veren yeşil beyazlılar oynadığı 6 maçta 6 galibiyet alarak hanesine 18 puan yazdırdı. Son maçında Yunusemre Belediyespor ile karşılayan Manisa Büyükşehir Belediyespor U-13 takımı sahadan 4-1 farklı galip ayrılmayı bildi. Goller ise Mustafa, Gökdeniz ve Ahmet’ten (2) geldi.
Rakip Ağlara 32 Gol Bıraktı, Kendi Kalesinde İse Sadece 1 Gol Gördü 
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gençleri oynadıkları 6 maçta 18 puan topladı ve rakip ağlara toplam 32 gol bırakırken, kendi kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Grup şampiyonluğundan sonra gözünü Manisa şampiyonluğuna diken Manisa Büyükşehir Belediyespor U-13 Takımı, play-off maçlarında diğer gruplarda mücadele veren güçlü rakiplerini geride bırakıp Manisa şampiyonluğuna ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA