SON DAKİKA

Manisadaspor

Beşiktaş’a Türk Hava Yolları’ndan transfer!

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş Ayos gelecek sezon için Türk Hava Yolları’nda forma giyen Derya Güç’ü transfer etti. İşte detaylar…

Beşiktaş’a Türk Hava Yolları’ndan transfer!
Bu haber 21 Nisan 2024 - 1:19 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Gelecek sezon için Sultanlar Ligi ekiplerindeki kadro çalışmaları sürüyor. Son olarak Beşiktaş Ayos’un Türk Hava Yolları’ndan Derya Güç’ü transfer ettiği iddia edildi.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Türk Hava Yolları’ndan Beşiktaş’a transfer

Beşiktaş Ayos yeni sezon için kadrosunu yeni bir smaçör ile güçlendirdi. Voleybol Magazin’de yer alan habere Sultanlar Ligi’nin Siyah-Beyazlı ekibi, Türk Hava Yolları’ndan Derya Güç’ü transfer etti. 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu yeni sezonda Beşiktaş Ayos için ter dökecek.

Derya Güç kimdir?

Adı son olarak Beşiktaş Ayos ile transfer dedikodularına karışan Derya Güç, 16 Ocak 1997’de dünyaya geldi. Smaçör olarak forma giyen 186 cm boyundaki voleybolcu daha öncesinde Fenerbahçe 2. Lig Kadın Voleybol Takımı, Maltepe Yalı SK, Esenler Arterus SK, Yeşilyurt Spor Kulübü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde forma giydi. Güç, 2023-24 sezonunu ise Türk Hava Yolları’nda tamamladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA