SON DAKİKA

Manisadaspor

Bir kez daha şampiyon: Saliha Şahin, Polonya’da sezonu iki kupa ile bitirdi

Milli voleybolcu Saliha Şahin, Chemik Police’in Rzeszow’u 3-1 yendiği maçın ardından Polonya Ligi’nde şampiyon oldu. Şahin, sezonu iki kupa ile kapattı.

Bir kez daha şampiyon: Saliha Şahin, Polonya’da sezonu iki kupa ile bitirdi
Bu haber 21 Nisan 2024 - 1:19 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Polonya Ligi’nde 2023-24 sezonunun şampiyonu Chemik Police oldu. Milli voleybolcu Saliha Şahin’in de formasını giydiği ekip ligin final serisinde Rzeszow’u 3-0 yenerek kupayı evine götürdü.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Polonya Ligi’nde şampiyon Chemik Police oldu

Chemik Police bu akşam Polonya Ligi final serisindeki üçüncü maçında Rzeszow ile karşılaştı. İlk sette 5 sayı farkla 20-25 geriye düşen Şahin’in takımı maçın ilerleyen dakikalarında 25-18’lik skorla karşılaşmada 1-1’lik dengeyi buldu. Maça istediği başlayamayan ama beraberliği sağlamasının ardından baskısını arttıran Chemik Police 25-16’lık setle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın dördüncü setinde ise 25-23 üstün gelen Chemik, Rzeszow’u 3-1 yendi.

Final serisinde Rzeszow karşısındaki üç maçta da galip gelen Chemik Police, Polonya Ligi’nde 2023-24 sezonunu şampiyonlukla noktaladı.

Saliha Şahin şampiyonluk maçında 13 sayı kaydetti

Chemik Police’te forma giyen milli voleybolcu Saliha Şahin, Rzeszow karşısındaki şampiyonluk maçına ikinci setin ilerleyen dakikalarında dahil oldu. Tecrübeli smaçör maçta forma giydiği dakikalarda 13 sayı ve 3 blok kaydederken 1 hata yaptı ve 2 kez bloklandı.

Şahin, Polonya’da çifte kupa kaldırdı

Saliha Şahin bu sezon Chemik Police ile Polonya Ligi şampiyonluğunun yanı sıra Polonya Süper Kupası’nda da kupa kaldırdı. Şahin, Polonya’da sezonu iki kupa ile noktaladı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA