SON DAKİKA

Manisadaspor

Ebrar Karakurt, Paola Egonu’yu geçti, tüm zamanların rekorunu kırdı!

Rusya’da Lokomotiv Kaliningrad’da oynayan milli voleybolcu Ebrar Karakurt, İtalyan voleybolcu Paola Egonu’nun rekorunu kırdı. İşte detaylar…

Ebrar Karakurt, Paola Egonu’yu geçti, tüm zamanların rekorunu kırdı!
Bu haber 21 Nisan 2024 - 1:20 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Rusya Ligi final serisi ilk maçında Lokomotiv Kaliningrad ve Dinamo Ak Bars karşılaştı. Kaliningrad’ın 3-2 kaybettiği maçın karar setinde ise milli voleybolcu Ebrar Karakurt rekora imza attı.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Ebrar Karakurt rekor kırdı!

Lokomotiv Kaliningrad, Dinamo Ak Bars karşısındaki final serisi ilk maçında 3-2 yenik düştü. Kaliningrad’da forma giyen Ebrar Karakurt ise Ak Bars maçında tüm zamanların karar seti rekorunu kırdı. Beşinci sete uzayan maçın karar setinde sahaya çıkan Karakurt, Kaliningrad’ın 15-17 mağlup olduğu sette takımının 15 sayısından 13’ünü bulan isim oldu. Milli voleybolcu bu performansı ile tüm zamanların karar setinde en çok sayı bulan oyuncu rekorunu kırdı.

Karakurt, Paola Egonu’yu geride bıraktı

Ebrar Karakurt’un Dinamo Ak Bars karşısındaki karar setinde 13 sayı kaydederek kırdığı tüm zamanların rekoru daha öncesinde Paola Egonu’ya aitti. İtalyan voleybolcu bir karar setinde 10 sayı bularak rekor kırmıştı. Karakurt ise 13 sayı ile Egonu’yu geride bırakan isim oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA