SON DAKİKA

Manisadaspor

Feyyaz Uçar: “Hoca arayışlarını yine başlatacağız… Serdar Topraktepe”

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar yeni açıklamalarında ekibin teknik sorumlusu Serdar Topraktepe ve gelecek sezon hakkında konuştu. İşte detaylar…

Feyyaz Uçar: “Hoca arayışlarını yine başlatacağız… Serdar Topraktepe”
Bu haber 21 Nisan 2024 - 1:20 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Beşiktaş bu akşam Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında, sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar geçtiğimiz günlerde ise teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırmıştı. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar ise maçtan sonra yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“Topraktepe’nin kariyerinde pozitif bir etkisi olacaktır”

Feyyaz Uçar açıklamalarında Serdar Topraktepe için şunları söyledi: “Hocamıza tekrar teşekkür ediyoruz. Geldiği gibi beyfendi şekilde ayrıldık. Serdar Hocamız da onunla çalışma fırsatı yakaladı, mutlaka öğrendiği şeyler vardır. Serdar Topraktepe’nin kariyerinde pozitif bir etkisi olacaktır.”

“Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz”

Uçar konuşmasının devamında ise Beşiktaş’ta olan eksiklikler ve galibiyet için “Eksiklerimiz var. Çabuklaşmamız gereken tempomuz var. Bizi bugün en çok mutlu eden oyuncularımızın elinden geleni yapma çabasıydı. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz.” dedi.

“Topraktepe yeni sezonda da…”

Açıklamalarında Serdar Topraktepe’nin yeni sezonda da teknik heyette yer alacağını belirten Feyyaz Uçar bu konuda şu ifadeleri kullandı: “1 haftada takımı çok değiştiremezsiniz. Teknik heyete rahat bir ortam hazırlamak, takımın güveninde olumlu hava yaratmak, hocamızla sezona devam edeceğiz. Belli olmaz… Serdar Topraktepe yeni sezonda da teknik heyetin içinde olacağını biliyor. Belki birinci adam belki ikinci adam. Oyuncular arasındaki ilişkiler, onlar üzerine çabalarımız oldu. Bireysel görüşmeler yaptık. Ortamı toparlamaya çalıştık. Onun da etkili olduğunu düşünüyoruz.”

“Başkanımız birçok teknik adamla görüştü”

“Arayışlarımız olacak ama öncelikli olan şey kupadaki yarı final maçlarımız.” diyen Uçar takımdaki hoca ihtiyacı için bir çok sayıda teknik adamla görüşüldüğünü şu sözlerle vurguladı: “Sezon arasında, hoca ihtiyacı hasıl olduğunda başkanımız birçok teknik adamla görüştü. Sezon arası olması dolayısıyla elimizdeki kadronun yetersizliği dolayısıyla, sezon başı takıma hem transferiyle hem teknik taktik anlayışıyla başlamak isteyen hocalar sebebiyle görüşülen 20 hocanın çoğundan ‘okay’ alamadık. Fernando Santos bu cesareti gösterdi. Aynı arayışı birkaç hafta içinde yine başlatacağız. Amacımız Beşiktaş’ın teknik taktik anlayışına uygun, oyunu kendi alanında kabul eden değil oyuna hakim olmaya çalışan, rakip alanda oynayan, gol pozisyonu yakalayan mücadeleci bir kadroya göre hoca arayacağız. Hedefimiz budur.”

“Sezona yeni bir hoca ile başlayacağız”

Beşiktaş’ın Fernando Santos ile yollarını ayırmasının ardından Feyyaz Uçar, teknik direktör için “İyi niyetli olarak teknik adamlar önümüzdeki sezonun planlamasını yaparlar. Skorlar kötü gittiğinde çok farklı şeyler yapılmak zorunda kalınıyor. Hocamız bunun hazırlığını yaptı ama ne yazık ki önümüzdeki sezona yeni bir hoca ile başlayacağız.” dedi.

“Bugünkü Ankaragücü oyun oynamaya çalışan bir ekipti”

Feyyaz Uçar açıklamalarında bugünkü Beşiktaş – MKE Ankaragücü karşılaşması için ise “Ankaragücü’ne saygı duyuyoruz. Yıllardır rekabet içindeyiz. Kupada hak ettikleri yerdeler. Hedefimiz kupayı alabilmek. İki maç da zor olacak. İç sahada son derece agresif oynayan bir Ankaragücü var. İki ayaklı olduğu için amacımız oradan gol yemeden dönmek olacaktır. Bugünkü Ankaragücü oyun oynamaya çalışan bir ekipti. Aynı anlayışla çıkacaklarını düşünüyorum. Güzel bir yarı final olacak.” dedi.

“Semih’in, Mert’in, Colley’in, Masuaku’nun sakatlığı…”

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar takımdaki dört isim için doktor kontrolü olacağını belirtti ve şunları söyledi: “Semih’in, Mert’in, Colley’in, Masuaku’nun sakatlığı yarınki rejenarasyon idmanından sonra doktorların tespitiyle belli olacak. Hepsinin kupa maçlarında oynamasını istiyoruz. Biz dün Fulya’daydık. Işık sistemi değişti. Altyapıdaki evlatlarımız sabaha kadar top oynayabilirler. Beşiktaş öz kaynak düzenine çok önem verir. Biz oralardan yetiştik. İnşallah birçok yeni gencimiz de bu şansı yakalar.”

Umut Meraş neden ilk 11’de yoktu?

Maç maç gidileceğini ve Fenerbahçe derbisi kadar önemli bir maçlarının daha olduğunu vurgulayan Feyyaz Uçar kupa maçını önemsediklerini belirtti. Uçar son olarak ise Umut Meraş’ın bugünkü maçın kadrosunda yer almaması hakkında “Umut kardeşimiz bugün ilk 11 başlayacaktı. Hanımının doğrum sancıları başlamış. Yavru Kartal daha gelmedi. Hayırlı haber bekliyoruz. Bayağı bir uzun sürdü. Emrecan Terzi’ye de teşekkür ederiz. Ufak bir sakatlığı olmasına rağmen takımı yalnız bırakmadı.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA