SON DAKİKA

Manisadaspor

Mehmet Topal’dan Trabzonsporlu isme övgü: Önemli oyuncu olur

Eski futbolcu ve Spor yorumcusu Mehmet Topal, Kayserispor – Trabzonspor karşılaşmasını sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte Topal’ın maç değerlendirmesi…

Mehmet Topal’dan Trabzonsporlu isme övgü: Önemli oyuncu olur
Bu haber 21 Nisan 2024 - 1:17 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR HABER

Bir dönem Süper Lig devlerinde forma giyen ve spor yorumculuğu yapan Mehmet Topal, Kayserispor – Trabzonspor karşılaşmasını yorumladı. İşte Mehmet Topal’ın maç değerlendirmesi…

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“Kayserispor ve Trabzonspor iyi oynadı”

Trabzonspor’un Avrupa Ligi için mutlak kazanması gerektiğini savunan Topal, “İki takımında mutlaka kazanması gereken maçtı. Kayserispor’un alt sıralardan kurtulmak için, Trabzonspor’un Avrupa kupaları için mutlaka kazanmalıydı. İlk yarı iki takımda iyi bir oynadı.” dedi.

Abdullah Avcı’ya övgü

Teknik direktör Abdullah Avcı’ya övgüler yağdıran Topal, “1-0’da ortada giden bir maçtı. İki takımda her an gol atabilirdi. Abdullah hoca takımı çok iyi hazırlamış. Pepe ve Bardhi zaman zaman gol ve asist bölgelerine girerek savunmayı çok zorladılar.” dedi.

“İyi oynadılar”

Eren ile Meunier’in performansını beğendiğini söyleyen Topal, “Meunier ve Eren’le de orta sahaya destek vererek orta sahayı kalabalıklaştırıp oyun hakimiyetini eline almaya çalıştı. Başarılı da oldular.” dedi.

“Çok önemli oyuncu”

Genç oyuncu Enis Destan hakkında konuşan Topal, “Enis golünün dışında çok faydalı oynadı takım için. Doğru pres ve koşular yaptı. Gol attı, ikinci golde de tam santrfor özelliğiyle çok iyi indirdi. Ekstra bir performans gösterdi. Trabzonspor’un gelecek vadeden en önemli oyuncularından. Çok büyük beklenti var.” dedi.

Açıklamarına devam eden Topal, “Trabzonspor’da sezon başından beri Pepe ve Bardhi gibi oyuncuların sık sık ceza sahasına girip rakip defansı zorlamaları gerekiyordu. Enis’in performansında Pepe ve Bardhi’nin oyun şeklinin payı büyük.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA