SON DAKİKA

Manisadaspor

Şampiyon alkışla başladı, alkışla bitirdi! Boluspor- Eyüpspor…

Trendyol TFF 1. Lig’de Eyüpspor kendi sahasında Boluspor’u konuk etti. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi. İşte maçın özeti ve detaylar…

Şampiyon alkışla başladı, alkışla bitirdi! Boluspor- Eyüpspor…
Bu haber 21 Nisan 2024 - 1:18 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig’de Eyüpspor’a konuk olan Boluspor, karşılaşma öncesi Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Eyüpsporlu oyuncuları alkışlayarak, fair-play örneği gösterdi. Zorlu maç ise 0-0 beraberlikle sona erdi.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Maç 0-0 sona erdi

Eyüpspor ile Boluspor’un karşı karşıya geldiği zorlu karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi.

Boluspor alkışla karşıladı

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Eyüpspor, Boluspor ile karşı karşıya geliyor. Eyüp Stadyumu’nda oynanan müsabakada sahaya erken çıkarak seremoniden önce sıralanan Bolusporlu futbolcular, şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Eyüpsporlu oyuncuları alkışlarla karşıladı. Kırmızı-beyazlılar, bu hareketle fair-play örneği gösterdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA