SON DAKİKA

Manisadaspor

Terzic bu sefer gülmedi: Ebrar Karakurt’un 28 sayısı Ak Bars’ın avantajını sildi

Ebrar Karakurt’un Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Ligi final serisi ikinci maçında Dinamo Ak Bars’ı 3-1 yendi ve seride 1-1 eşitlik sağladı.

Terzic bu sefer gülmedi: Ebrar Karakurt’un 28 sayısı Ak Bars’ın avantajını sildi
Bu haber 21 Nisan 2024 - 1:20 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Rusya Ligi final serisi ikinci maçında Lokomotiv Kaliningrad, eski Fenerbahçe Opet başantrenörü Zoran Terzic’in takımı Dinamo Ak Bars’ı 3-1 yendi. Karakurt’un ekibi seride 1-1’lik denge sağladı. İşte detaylar…

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Kaliningrad maça rahat başladı

Lokomotiv Kaliningrad, Dinamo Ak Bars karşısındaki final serisi ilk maçında 3-2 mağlup oldu. Kaliningrad, serinin ikinci karşılaşmasına ise ilk seti 25-16 rahat bir şekilde kazanarak başladı. Milli voleybol Ebrar Karakurt ise Ak Bars karşısındaki ilk sette 1 hata yaptı ve 9 sayı kaydetti.

Ak Bars dengeyi buldu ama tutunamadı

Karşılaşmanın ikinci setinde Kaliningrad geride kaldı ve set skoru 25-21 Dinamo Ak Bars üstünlüğü ile bitti. Ak Bars’ın 1-1 dengeyi sağladığı karşılaşmada Kaliningrad üçüncü setteki baskısını arttırdı. Maçın üçüncü setinde de üstün gelen Karakurt’un takımı 25-22 biten set ile yeniden maçta 2-1 öne geçti. Ebrar Karakurt ilk üç sette toplamda 21 sayı kaydetti, bir kez bloklandı ve 1 servis hatası yaptı.

Rusya Ligi final serisinde beraberlik sağlandı

Karşılaşmanın dördüncü ve son setinde Lokomotiv Kaliningrad, Dinamo Ak Bars’a şans tanımadı. 25-21 Lokomotiv Kaliningrad üstünlüğü ile biten setin ardından Rusya Ligi final serisinde durum 1-1 oldu. Ebrar Karakurt, Ak Bars karşısındaki dört sette 28 sayı ve 1 blok buldu, 9 hata yaptı ve 4 kez bloklandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA