SON DAKİKA

Manisadaspor

Zehra Güneş, VakıfBank’ta sezonu tamamladı, tedavi için İtalya’ya gitti

Filenin Sultanları’ndan Zehra Güneş, Sultanlar Ligi’nde sezonu tamamlamasının ardından tedavi için soluğu İtalya’daki bir fizik tedavi merkezinde aldı.

Zehra Güneş, VakıfBank’ta sezonu tamamladı, tedavi için İtalya’ya gitti
Bu haber 21 Nisan 2024 - 1:20 'de eklendi ve 5 views kez görüntülendi.

Zehra Güneş, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2024 Milletler Ligi geniş kadrosunda yer aldı. Omzundan sakatlık yaşadığı bilinen milli voleybolcu tedavi için İtalya’daki bir fizik tedavi merkezine gitti.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Zehra Güneş’in sakatlığı ciddi mi?

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yaptığı açıklamalarda A Milli Kadın Voleybol Takımı’ndaki oyuncuların sağlık durumundan bahsetti. Üstündağ, milli takımda sakat bir oyuncu bulunmadığını belirtti ve Zehra Güneş’in omzundaki sakatlık için şunları söyledi: “Sakat oyuncumuz yok. Ufak tefek ligin verdiği yorgunluktan kaynaklanan problemler var. Zehra Güneş’in omzunda ufak bir sakatlığı var. Takımını yalnız bırakmıyor bir yandan da tedavisi devam ediyor.”

VakıfBank yıldızı tedavi için İtalya’da

Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank’ta forma giyen Zehra Güneş ligde sezonun tamamlanması ile İtalya’ya gitti. Milli orta oyuncu Instagram hesabındaki bir hikayede İtalya’daki bir fizik tedavi merkezini paylaştı. Güneş, omzundaki sakatlık için İtalya’da tedavi görüyor.

VakıfBank ligde üçüncü oldu

Sultanlar Ligi’nde VakıfBank bu sezonu play-off 3/4.’lük serisinde Türk Hava Yolları ile eşleşti. Seride rakibi karşısında 2-0 üstün gelen Sarı-Siyahlılar ligin 2023-24 sezonunu üçüncülükle tamamladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA