SON DAKİKA

Manisadaspor

Hakan Çalhanoğlu’nun takımı Inter, derbide şampiyon! (ÖZET-GOLLER-KUPA TÖRENİ)

İtalya Serie A’da Inter, şampiyonluğu dev derbide aldı. Deplasmanda Milan’ı 2-0 mağlup eden Inter, Serie A’nın yeni şampiyonu oldu. İşte maç özeti ve detaylar…

Hakan Çalhanoğlu’nun takımı Inter, derbide şampiyon! (ÖZET-GOLLER-KUPA TÖRENİ)
Bu haber 23 Nisan 2024 - 0:02 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR HABER

Milan ile Inter arasındaki heyecan dolu derbi de kazanan Inter oldu. Hakan Çalhanoğlu, kariyerinde ilk defa bir ligde şampiyonluk yaşarken Inter, zorlu derbiden galip ayrılarak kupanın sahibi oldu. Detaylar…

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Acerbi ateşi yaktı

Şampiyonluk maçına çıkan Inter, karşılaşmanın 18. dakikasında penaltı kazandı. Kornerden gelen top Pavard’ın kafasından sekip Acerbi’ye geldi. Acerbi vurduğu kafa vuruşuyla skoru 1-0 yaptı.

Thuram’dan şık gol

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Inter oldu. Inter’de 49. dakikada sol taraftan topu alan Thuram çizgiden topu götürdükten sonra yerden sert şut çeker ağları buldu ve skoru 2-0’a geldi.

Hakan Çalhanoğlu’ndan bir ilk

Hakan Çalhanoğlu Inter’deki 3. sezonunu geçiriyor. Çalhanoğlu, zaferin gelmesiyle birlikte kariyerindeki ilk lig şampiyonluğunu kazandı.

Milli futbolcu daha önce 4 sezon da Milan’da forma giymişti.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu Bundesliga’da oynadığı 8 sezonda da şampiyonluk sevinci yaşayamamıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA