SON DAKİKA

Manisadaspor

“İsmail Kartal istifa ediyorum dese”

Trendyol Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor karşısında 2 puan kaybetti. Sarı-Lacivertli ekibin performansını Nihat Kahveci yorumladı.

“İsmail Kartal istifa ediyorum dese”
Bu haber 23 Nisan 2024 - 0:02 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı ve şampiyonluk yarışında büyük bir darbe aldı. Mücadelede Fenerbahçe’nin gollerini 45+2. dakikada Fred, 80. dakikada ise İrfan Can Kahveci kaydetti. Sivassporun golleri ise 57. dakikada Fode Koita ve 90+4. dakikada penaltıdan Rey Manaj’dan geldi.

Sarı-Lacivertli ekibin Sivasspor karşısındaki performansını ve şampiyonluk yarışındaki performansını NutSpor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“İsmail Kartal istifa ediyorum dese…”

Nihat Kahveci, Fenerbahçe’nin Sivasspor ve Konferans Ligi’nde Olympiakos maçlarındaki performansı hakkında şu yorumu yaptı: “Bu maç Fenerbahçe adına olmazsa olmaz önemli maçlardan biriydi. 120 dakika gerçekten sıfır moralle Olympiakos maçından çıkmış, teknik direktör İsmail Kartal o maçtan sonra istifa ediyorum dese kabul edilecek bir ortam vardı. “Yolluyorum İsmail Kartal’ı” denilse, Fenerbahçe taraftarlarının çoğunun “sorun değil, 6 maç kaldı biz bu 6 maçı kazanalım da teknik direktörümüzün kim olduğu önemli değil” denilen bir ortamda Sivas’a gelindi. Çok doğru 11. Sakat yoksa çıkabilecek en doğru ilk 11’di ama değişikliklerin zamanı ne kadar doğru? İsmail hocaya gelebilecek eleştiriler bu konuda. İkinci yarıya değişiklik yapmamasını anlıyorum maç 1-0 ama Szymanski’yi çıkarsa neden çıkardı demem. Golü yiyince Szymanski çıkarsa Batshuayi’yi oyuna atsa kimse hayır demezdi.”

“Ben o değişiklikleri anlamıyorum”

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’ın oyuncu değişiklikleri hakkında Kahveci, “Ben hayatımda ilk defa şöyle bir şey gördüm: İki takımda da 11 kişi var. Toplamda 22. 5’er oyuncu değiştir 32. 32 kişinin en iyisi İrfan Can Kahveci oyundan çıktı. Hem de son dakikalarda çıkardı. Ben o değişiklikleri anlamıyorum. Futbol ne kadar enteresan bir oyun. Geçen maç çıkardığın Fred ve İrfan Can bugün gol atarak cevap verdi. Trip yaparak değil, attıkları şık golle cevap verdiler.” ifadelerini kullandı.

“Fenerbahçe için kara Nisan”

Nihat Kahveci, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye Kupası’ndan elendin. Süper Kupa’yı Galatasaray’a verdin. Konferans Ligi’nde Olympiakos’a elendin. Sivas’da puan kaybederse Fenerbahçe için kara Nisan olur dedik ve oldu. Matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam ediyor. Rakibinle oynayacağın için kazandığında 1’e iniyor fark diye bakabilir. Ama işler artık çok zorlaştı.”

“Bana göre ağır karar”

Nihat Kahveci, Sivasspor’un mücadelenin uzatma dakikalarında kazandığı penaltı kararını ise şu sözlerle yorumladı: “O kadar yabancı hakem denilen yerde hakem çağırdı, gel dedi. Temas var ama her temas da penaltı değildir. İmkansız, orada fiziki olarak duramaz Livakovic. Hafif bir temas var. Beni bilen bilir ben net derim normalde. Ama çok ortadayım. VAR bence teması gösterdi hakeme ve hakem de izledi verdi. Temas var mı? Var. Ama temas da çok ufak. Bana göre ağır karar.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA