SON DAKİKA

Manisadaspor

Manaj, İbrahim Akdağ ve Fode Koita’dan Fenerbahçe beraberliği yorumu

Sivasspor forması giyen Rey Manaj, İbrahim Akdağ ve Fode Koita, 2-2 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Manaj, İbrahim Akdağ ve Fode Koita’dan Fenerbahçe beraberliği yorumu
Bu haber 23 Nisan 2024 - 0:02 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR – HABER

Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor’un konuğu oldu. Zorlu mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Sivasspor, Koita’nın golüyle maçı 1-1’e getirdi. Daha sonra İrfan Can’ın golüyle Sarı-Lacivertli ekip bir kez daha öne geçti. Ardından Manaj’ın penaltıdan attığı golle skor 2-2’ye geldi ve müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

Maç sonu Sivasspor’da Manaj, Koita ve İbrahim Akdağ açıklamalarda bulundu.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Manaj: “Transfer ile ilgili görüş belirtemiyorum”

Son dakikalarda attığı gole ve transfer durumuna değinen Manaj, “Bugünkü maç benim için çok önemşiydi. Ailem izlemeye gelmişti ve gol attım. Sivasspor taraftarı da ailem gibi. Çok mutluyuz. Transfer ile ilgili görüş belirtemiyorum. Maçlara odaklandım. Lig bitince başkanımızla konuşacağız. Şimdi lige odaklıyım.” dedi.

Koita: “Şansları değerlendirdik”

Sivasspor’da Fode Koita ise Fenerbahçe maçının ardından, “Maçın ilk yarısında pozisyon yaratamadık. Fenerbahçe çok daha fazla pozisyon yarattı. İkinci yarıda biz de pozisyon ürettik, rakibe şans vermedik. Şansları değerlendirdik. Buradan beraberlikle ayrılıyoruz.” diye konuştu.

İbrahim Akdağ: “İstediğimizi aldık”

Sivasspor’un orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

“İstediğimizi aldık. Hafta içi çalışmalar yaptık. İyi analiz ettik. Tadic, Ferdi’nin yaptığı organizasyonlara çalıştık. İrfan Can’ı nasıl kilitleyebiliriz onlara çalıştık. Bugün kaxzanabilirdik ama 1 puan da iyi. Kendimiz daha hoş oynamak isteriz ama bazen olmuyor. Biz direkt geçiş oyunlarıyla istediğimizi yaptık. Rakip de gol atabilirdi. Onurumuzla şerefimizle çok iyi mücadele ettik.

Kimsenin gazına gelmiyoruz. Sivasspor için oynuyoruz. Bu işleri bıraksınlar. Kimin şampiyon olduğu umrumuzda değil. Kendilerini de strese sokuyorlar. Sıkıntılı şeyler yazıyorlar. Gerek yok. En iyi şekilde bugün cevap verdik. Her maçta en iyi şekilde mücadele edecğeiz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA