SON DAKİKA

Manisadaspor

David De Gea, La Liga’ya geri dönüyor: İşte adresi

Sezon başında uzun yıllar formasını giydiği Manchester United’tan ayrılan ve kulüpsüz olan İspanyol kaleci David De Gea’nın ülkesine geri dönebileceği iddia edildi.

David De Gea, La Liga’ya geri dönüyor: İşte adresi
Bu haber 24 Nisan 2024 - 10:49 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR – DIŞ HABER

İspanya basınından Estadio Deportivo’nun haberine göre, La Liga ekiplerinden Real Betis, gelecek sezon için kalesini İspanyol kaleci David De Gea ile güçlendirmek istiyor. İşte detaylar…

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Bravo ile yollar ayrılıyor, hedef De Gea

Haber detayında Real Betis’in, 41 yaşındaki Şili’li kalecisi Claudio Bravo ile sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle beraber yollarını ayıracağı yazıldı. Bu durumda, Manchester United’ta ayrılan ve bu sezonu kulüpsüz geçiren David De Gea’nın, Betis’in kaleci adayları arasında en tepede olduğu belirtildi.

De Gea’nın maaş beklentisi

David De Gea’nın sezon başında kendisini isteyen takımlardan yüksek maaş talebi olduğu ancak bulamadığı ifade edildi. Sezonu kulüpsüz tamamlayan David De Gea’nın artık maaş beklentilerini düşürmesi bekleniyor. Deneyimli kalecinin İspanya’da forması giymesinin ailesi tarafından da olumlu karşılanacağı kaydedildi.

Kariyerine İspanya’da başladı, İngiltere’de devam etti

David De Gea kariyerinde daha önce Atletico Madrid forması giymişti. Madrid altyapısında futbola başlayan De Gea, 2007-2011 yılları arasında hem alt yaş takımlarında hem de A Takım’da İspanyol ekibinin formasını terletti.

İspanyol eldiven 2011-2012 sezonu başında 25 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Premier Lig ekibi Manchester United’ın yolunu tuttu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA