SON DAKİKA

Manisadaspor

Ebrar Karakurt, Rusya’da şampiyonluğa koşuyor!

Rusya Ligi final serisi üçüncü maçında Dinamo Ak Bars’ı 3-0 yenen Ebrar Karakurt’un takımı Lokomotiv Kaliningrad seride 2-1 öne geçti. İşte maçın özeti…

Ebrar Karakurt, Rusya’da şampiyonluğa koşuyor!
Bu haber 24 Nisan 2024 - 1:46 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Lokomotiv Kaliningrad’da forma giyen Ebrar Karakurt, Rusya Ligi’nde şampiyonluğa koşuyor. Kaliningrad bu akşam Dinamo Ak Bars karşısındaki final serisi üçüncü maçında 3-0 galip geldi.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Kaliningrad’dan Ak Bars’a 10 sayılık fark

Lokomotiv Kaliningrad, Dinamo Ak Bars karşısındaki ilk sette zorlansa da galibiyeti buldu. Maçın ilk setinde 25-23 üstün gelen Karakurt’un takımı maçın ilerleyen dakikalarında ise baskını arttırdı. Karşılaşmanın ikinci setinde Zoran Terzic’in çalıştırdığı Ak Bars’a 10 sayı fark atan Kaliningrad seti 25-15 aldı. Kaliningrad, final serisi üçüncü maçında 2-0’lık önemli bir avantaj yakaladı.

Kaliningrad şampiyonluktan bir maç uzakta

Maçın üçüncü setinde de baskısını koruyan Lokomotiv Kaliningrad, Ak Bars’ı geride bıraktı. Karşılaşmanın son dakikalarında da 25-23’lük set skoru ile üstün gelen Kaliningrad sahadan 3-0 galip ayrıldı. Ebrar Karakurt’un takımı final serisinde ise 2-1 öne geçti. Rus Ligi final serisinin 25 Nisan’daki dördüncü maçında Kaliningrad şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Karakurt’tan Ak Bars’a 18 sayı!

Ebrar Karakurt, Dinamo Ak Bars karşısındaki üç sette de forma giydi. Milli voleybolcu ekibi Kaliningrad’a 18 sayı ve 2 blok katkısı sağlarken3 servis ve 2 hücum hatası yaptı ve 4 kez bloklandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA