SON DAKİKA

Manisadaspor

Fenerbahçe maçı öncesi Sivasspor’un yıldızı Rey Manaj’a ödül

Trendyol Süper Lig’in 33’üncü haftasında Sivasspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesinde Sivasspor kulübü, yıldızı Rey Manaj’a ödül verdi.

Fenerbahçe maçı öncesi Sivasspor’un yıldızı Rey Manaj’a ödül
Bu haber 24 Nisan 2024 - 0:01 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR HABER

Süper Lig’de Sivasspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maç öncesinde Kırmızı-Beyazlı ekibin Arnavut santrforu Rey Manaj kulüp tarafından onurlandırıldı.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Sivasspor tarihine geçti

Sivasspor’un yıldızı Rey Manaj, bu sezon çıktığı 30 maçta 20 gol atarken 1 de asist yapmayı başardı ve Yiğidolar’ın 1 sezonda en çok futbolcusu olarak tarihe geçti. Bu başarısı Sivasspor kulübü tarafından onurlandırılan Manaj’a Fenerbahçe maçı öncesi şilt takdim edildi.

3 yıllık sözleşme imzalandı

Son olarak İngiliz ekibi Watford’da forma giyen Rey Manaj sezon başında Sivasspor’a transfer olmuştu. 3 yıllık kontrat imzalanan Manaj’ın sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA