SON DAKİKA

Manisadaspor

Fenerbahçe Opet’in yıldızı Arina Fedorovtseva, Çin’e transfer oldu

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Opet’in Rus oyuncusu Arina Fedorovtseva, Melissa Vargas’ın Çinli ekibi Tianjin Bohai Bank’a transfer oldu.

Fenerbahçe Opet’in yıldızı Arina Fedorovtseva, Çin’e transfer oldu
Bu haber 24 Nisan 2024 - 0:00 'de eklendi ve 1 views kez görüntülendi.

Bu sezon Sultanlar Ligi’nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet’te Arina Fedorovtseva krizi yaşanıyor. Sarı-Lacivertli ekibin Rus smaçörünün Çin’e transfer olduğu iddia edildi. Fedorovtseva da Vargas gibi çifte kontrat ile Fenerbahçe’de kalacak mı? İşte detaylar…

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Fedorovtseva, Çin’e transfer oldu

Mintonette tarafından aktarılan bilgilere göre Fenerbahçe Opet oyuncusu Arina Fedorovtseva, Tianjin Bohai Bank’a transfer oldu. Fedorovtseva’nın takım arkadaşı Melissa Vargas ise çifte kontrat ile hem Fenerbahçe Opet’te hem de Tianjin’de forma giyiyor.

Arina Fedorovtseva, Vargas gibi çifte kontrat mı yapacak?

Melissa Vargas, Çin Ligi ekibi Tianjin Bohai Bank’ta sezonun bitiş tarihi sayesinde aynı zamanda Fenerbahçe Opet’te de forma giyebiliyor. Çifte kontratlı Vargas bu sezonda da Çin’de sezonun bitmesi ile ara transfer döneminde Sarı-Lacivertli ekibe dahil oldu. Tianjin Bohai Bank’a transfer olduğunu iddia edilen Arina Fedorovtseva’nın da Melissa Vargas gibi ara transfer döneminde Fenerbahçe’ye dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Mintonette’de yer alan haberin detaylarına göre Rus voleybolcunun Çin Ligi’nin tamamlanması ile Vargas gibi Fenerbahçe Opet’e transfer olup olmayacağı henüz belli değil.

Voleybol Plus’a göre ise Fedorovtseva, Çin’de ligin tamamlanması sonrası Fenerbahçe Opet’e dönecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA