SON DAKİKA

Manisadaspor

Fenerbahçe Opet’te Meryem Boz ile yollar ayrıldı: İşte transfer olduğu takım

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet’in milli voleybolcusu Meryem Boz takımdan ayrıldı. Meryem Boz hangi takıma transfer oldu? Detaylar…

Fenerbahçe Opet’te Meryem Boz ile yollar ayrıldı: İşte transfer olduğu takım
Bu haber 24 Nisan 2024 - 0:00 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Sultanlar Ligi’nde ayrılık yaşandı. Ligin bu sezonki şampiyonu Fenerbahçe Opet’te Meryem Boz’un Bahçelievler Belediyespor’a transfer olduğu öne sürüldü.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Meryem Boz hangi takıma transfer oldu?

Fenerbahçe Opet’te yeni sezon öncesi kadrodaki değişiklikler devam ediyor. Mintonette tarafından aktarılan bilgilere göre Fenerbahçe Opet oyuncusu Meryem Boz ile yollar ayrıldı. Tecrübeli pasör çaprazının gelecek sezon için Bahçelievler Belediyespor’a transfer olduğu öne sürüldü.

Meryem Boz kimdir?

Milli voleybolcu Meryem Boz, 3 Şubat 1988’de Eskişehir’de dünyaya geldi. Kariyeri boyunca birçok farklı takımda forma giyen Boz, Türkiye’de İlbank, Halkbank, Fenerbahçe, Bursa BBSK, Nilüfer Belediyespor, Seramiksan SK, Galatasaray, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve VakıfBank’ta yer aldı. Tecrübeli pasör çaprazı ayrıca Polonya’da Atom Trefl Sopot ve Tayland’da Nakornnont için ter döktü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA