SON DAKİKA

Manisadaspor

Mehmet Demirkol: “Benim sorduğum hakem hocaları…”

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Süper Ligi’nin 33. haftasında oynanan Sivasspor – Fenerbahçe maçını yorumladı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol: “Benim sorduğum hakem hocaları…”
Bu haber 24 Nisan 2024 - 10:49 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR HABER

Ünlü spor yorumcularından Mehmet Demirkol, bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olan ve rakibiyle 2-2 berabere kalarak lider Galatasaray’ın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe’yi yorumladı. Demirkol, “Livakovic ise bence değil ama Djiku’ya göre verdiyse hakem kırmızı kartta vermeliydi. Orada Manaj kendini hafif bırakarak geliyor. Bu penaltı değil anlamına gelmez. Hakem penaltıyı verebilir kimse de hiçbir şey söyleyemez ama buna ‘VAR müdahale edebilir mi hakem vermemişse?’ sorusu önemli. Çünkü benim sorduğum hakem hocaları bu VAR’ın konusu değildir dediler” dedi.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“İpler Galatasaray’ın elinde”

Fenerbahçe’nin Sivasspor maçı dahil kalan maçlarını kazanmasını durumunda şampiyon olabileceğini belirten ama artık iplerin Galatasaray’ın elinde olduğunu ifade eden tecrübeli yorumcu, “Fenerbahçe kazansaydı eğer, tüm maçlarını kazandığında şampiyon olacaktı ama şu an durum öyle değil. İpler Galatasaray’ın elinde. Fenerbahçe, Galatasaray’ı yense bile yetmiyor. Puan farkı açıldı yani 4 oldu” yorumunu yaptı.

“Rey Manaj’ı tebrik ediyorum”

Sivasspor’un 90+4’de Rey Manaj’ın ayağından bulduğu penaltı golüyle rakibinden 1 puan alması hakkında konuşan ve Arnavut golcüyü öven ünlü isim, “Fred’i izlesen maç yorumuna gerek yok. Maç yorumlarını izlemek istemezsen eğer direkt Fred’i izle. Ferdi çok yorgundu, İsmail Yüksek çok pas hatası yaptı. Fenerbahçe’nin orada stabil bir oyuncusu olsaydı iyi olurdu. Teknik heyetin düşünmesi gereken üç kişi arasında o topu nasıl indirdi oraya? Manaj’ı tebrik ediyorum mükemmel bir oyuncu ama vuruşu kötüydü” diye konuştu.

“Livakovic’in yediği gol kabul edilemez”

57. dakikada Fode Koita’nın ayağıyla skoru 1-1’e getiren Sivasspor’un, Olympiakos’tan kötü olmadığını söyleyen Mehmet Demirkol, “Fenerbahçe’nin, Olympiakos maçını halledememesini şaşırıyorum. ‘Sivasspor, Olympiakos’tan iyi’ deseler itiraz etmem. Livakovic’in yediği ilk gol özellikle kabul edilemez, Koita çok kötü vuruyor topa aslında” ifadelerini kullandı.

“Olacak iş değil…”

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal başta olmak üzere oyuncu grubunun mental olarak sorunlar yaşadığını söyleyen 54 yaşındaki ünlü isim, “Çok dağınıktı Fenerbahçe. Fred’in attığı gol olacak iş değil mükemmel bir vuruş. Dzeko’nun keskinliği iyi değildi. İrfan Can Kahveci ve Fred iyiydi maçta. İsmail hoca da psikolojik olarak çok yorgundu” dedi.

“O hamle Sivas’ın dengesini bozdu”

İkinci yarıda İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder’in birlikte oynamasına değinen Demirkol, “İsmail hocanın Cengiz ve İrfan’ı aynı anda sahaya sürmesi mesela bu sene üçüncü kez. O hamle mesela Sivas’ın dengesini bozdu. Fenerbahçe ikinci golü de öyle buldu” açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA