SON DAKİKA

Manisadaspor

Ne Messi ne de Ronaldo kazanmıştı: Jude Bellingham o ödülün sahibi oldu!

Real Madrid’in İngiliz genç yıldızı Jude Bellignham, ne Lionel Messi’nin ne de Cristiano Ronaldo’nun sahip olduğu bir ödülün kazananı oldu. İşte detaylar.

Ne Messi ne de Ronaldo kazanmıştı: Jude Bellingham o ödülün sahibi oldu!
Bu haber 24 Nisan 2024 - 11:12 'de eklendi ve 1 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR HABER

Real Madrid’in 20 yaşındaki İngiliz yıldızı Jude Bellingham, Laureus Dünya Spor Ödülü’nde “Yılın Atılımı” katergorisinde ödül almayı başardı.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Ödülün ardından ilk sözler

Laureus Dünya Spor Ödülü’nde “Yılın Atılımı” ödülünün sahibi olan Jude Bellingham, şu açıklamayı yaptı: “Hepinize çok teşekkür ederim, aranızda olmak benim için bir zevk.”

Bellingham, daha sonrasında sosyal medya hesabından, “Bu kadar prestijli bir etkinlikte birçok spor kahramanımla bir akşam geçirmek ve Dünyada Yılın Atılımı ödülünü almak ne büyük bir onur. Teşekkür ederim” yazdığı bir açıklamayı paylaştı.

İlki başardı, Messi ve Ronaldo’yu solladı

Öte yandan Jude Bellingham, bu prestijli ödülü kazanan ilk futbolcu olarak tarihe geçti. Yılın Atılımı ödülünü ne Lionel Messi ne de Cristiano Ronaldo kazanmıştı. Bellingham, 20 yaşında iki büyük futbol efsanesinin sahip olmadığı bir ödüle uzanmayı başardı.

100 milyonluk bonservis

Jude Bellingham, geçen sezon Bundesliga’da Borussia Dortmund ile yakaladığı çıkışın ardından sezon başında Real Madrid’in yolunu tutmuştu. Madrid, Bellingham için Dortmund’a 100 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. İngiliz yıldızın güncel piyasa değeri ise 180 milyon Euro seviyesinde.

Bellingham’ın bu sezon performansı

İngiliz milli futbolcu bu sezon Real Madrid’de 36 maçta forma giydi. Bellingham bu maçlarda 21 gol atarken, 10 da asist yapmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA