SON DAKİKA

Manisadaspor

(Yazılı Özet) Ümraniyespor – Kocaelispor: 1-0

TFF 1. Lig’in 31’inci haftasında Kocaelispor, deplasmanda İstanbul ekibi Ümraniyespor’a konuk oldu. Play-Off yarışındaki Kocaeli ekibi, mücadeleden yara alarak ayrıldı.

(Yazılı Özet) Ümraniyespor – Kocaelispor: 1-0
Bu haber 24 Nisan 2024 - 0:00 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig’in 31’inci haftasında Ümraniyespor, 67. dakikada Emrecan Bulut’un attığı golle Kocaelispor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ümraniyespor bu sonuçla puanını 37’ye çıkarı ve 11. sıraya yükseldi. Kocaelispor ise 52 puanda ve 6. sırada kaldı.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Ümraniye nefes aldı. Kocaeli seriyi bozdu

Lige oynadığı son 2 maçta Şanlıurfaspor ve Boluspor’a mağlup olan Ümraniyespor, aldığı galibiyetle rahat bir nefes aldı. Kocaelispor ise ligde 3 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı.

Gelecek hafta maçları

TFF 1. Lig’in gelecek haftasında Ümraniyespor, deplasmanda Keçiörengücü’ne konuk olacak. Kocaelispor ise sahasında Bandırmaspor karşısında galibiyet arayacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA