SON DAKİKA

Manisadaspor

Zehra Güneş tedavi için İtalya’nın ardından İsviçre’ye gidecek

Sultanlar Ligi’nde VakıfBank forması giyen milli voleybolcu Zehra Güneş, omzundaki sakatlık için İtalya’daki tedavisini tamamladıktan sonra İsviçre’ye de gidecek.

Zehra Güneş tedavi için İtalya’nın ardından İsviçre’ye gidecek
Bu haber 24 Nisan 2024 - 0:01 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Omzundan geçirdiği sakatlık nedeniyle tedavi için İtalya’ya giden Zehra Güneş’ten yeni haber geldi. İddialara göre milli voleybolcu İtalya’daki tedavisinin ardından çalışmalarına İsviçre’de devam edecek.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Zehra Güneş’in sonraki durağı İsviçre

Zehra Güneş, VakıfBank’ta sezonu tamamlamasının ardından soluğu İtalya’da aldı. Omzundan geçirdiği sakatlık yüzünden İtalya’daki bir fizik tedavi merkezine giden milli voleybolcunun bir sonraki durağını Cenevre olacağı aktarıldı. Voleybolun Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre Güneş, İtalya’daki tedavisini tamamlamasının ardından çalışmalarına İsviçre’nn Cenevre şehrinde devam edecek.

Güneş, Guimaraes ile aynı merkezi tercih etti

Zehra Güneş’in tedavi ve rehabilitasyon için gittiği İtalya’nın Pesaro şehrindeki fizik tedavi merkezine daha önce Gabi Guimaraes de gitmişti. Güneş, bu sezon VakfBank’tan ayrılan eski takım arkadaşı arkadaşı Guimaraes ile aynı merkezi tercih etti.

Melissa Vargas da aynı yerde tedavi gördü

Milli voleybolcu Zehra Güneş’in İtalya’dan sonra tedavisini tamamlamak için gideceği aktarılan İsviçre’deki merkezde daha önce Melissa Vargas da tedavi görmüştü. Güneş, Cenevre’deki bu merkezdeki çalışmalarını da tamamladıktan sonra 2024 milli takım sezonu öncesinde Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’na katılacak ve Milletler Ligi ve 2024 Paris Olimpiyatları için çalışmalara başlayacak.

Zehra Güneş’in sakatlığı ciddi mi?

Mehmet Akif Üstündağ geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada milli takımda sakat bir oyuncu bulunmadığını belirtti ve Zehra Güneş’in omzundaki sakatlık için şunları söyledi: “Sakat oyuncumuz yok. Ufak tefek ligin verdiği yorgunluktan kaynaklanan problemler var. Zehra Güneş’in omzunda ufak bir sakatlığı var. Takımını yalnız bırakmıyor bir yandan da tedavisi devam ediyor.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA