SON DAKİKA

Manisadaspor

Celal Bayar’dan 6 gollü başlangıç

Celal Bayar’dan 6 gollü başlangıç
Bu haber 28 Nisan 2017 - 0:52 'de eklendi ve 64 views kez görüntülendi.

Üniversiteler Ligi Futsal Bayanlar Mavi grup maçında Celal Bayar Üniversitesi, Ankara Üniversitesi’ni 6-3 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Ünilig Bayanlar Futsal Mavi grupta geçtiğimiz yılın 3.’sü Celal Bayar Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi karşı karşıya geldi. Maç çok dengeli başladı. İlk 8 dakikada iki taraf da kısa paslarla rakip sahada  organize olmaya çalıştı. İlk gol 11 dakikada geldi. Aslıhan’ın kendi yarı sahasında yaptığı kritik müdahale ile başlayan atakta Arzum kaleyi cepheden gören bir yerden topa pis burun vurarak golü yaptı ve Ankara Üniversitesi’ni 1-0 öne geçirdi. Yenen golün ardından Celal Bayar’da arka arkaya Gözde ve Gamze’nin şutları direkten döndü. Dakikalar on beşi gösterdiğinde Gamze’nin kaldırdığı topa kaleciden önce kafasıyla dokunan Gözde topu ağlara gönderdi ve 1-1’lik eşitliği sağladı. Bu golden iki dakika sonra Ankara Üni’den Habibe’nin kendi kalesine yakın yerde kaptırdığı topta Gamze, kaleci Burcu’nun kapattığı köşeden topu ağlara gönderdi. Bu golle savunma disiplininden kopan Ankara temsilcisi Gamze’yi yine savunma arkasına kaçırınca maç 5 dakika içinde 3-1’e geldi. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla sonuçlandı.

İlk yarının dikkat çeken oyuncusu 2 gol ve 1 asistle Gamze Bezan oldu.

İkinci yarıya iki taraf da kontrollü başladı. Art arda yediği gollerin şaşkınlığını üzerinden atan Ankara Üniversitesi, Celal Bayar savunmasının arkasına sarkmaya başladı. Kaleci Sude üç net pozisyonda kalesini gole kapatsa da 24. Dakikada Ankara Üniversitesi’nde sonradan oyuna dahil olan Gamze Aksoylu’nun golüne engel olamadı ve durum 3-2 ye geldi. Dakikalar 29’u gösterdiğinde Celal Bayar’dan Gözde’nin şutu direkte patladı, dönen topa sert vuran Didem Ankara Üniversitesi kalecisi Burcu’yu geçemedi. Bu pozisyonu takip eden Ankara atağında Şevval topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve maça 3-3’lük denge geldi.

Golden iki dakika sonra Celal Bayar’dan Gamze’nin şutuna ayağını uzatan Arzum şanssız bir şekilde topu kendi ağlarına gönderdi (4-3). Maçın 32. Dakikasında taç atışında topu sağ taraftan alan Celal Bayarlı Gamze pis burun vurarak topu yeniden ağlara gönderdi. Golü takip eden ilk Celal Bayar atağında yarı sahanın ortasından düzgün bir vuruşla yine kaleciyi avlayan Gamze kendisinin 4. Takımının da 6. golünü kaydetti.

Maçın kalanında başka gol olmadı ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Ankara Üniversitesi’ni 6-3 yenerek gruplara 3 puanla başlayan taraf oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA