SON DAKİKA

Manisadaspor

CBÜ’NÜN KIZLARI MAĞLUBİYETLE TANIŞTI

CBÜ’NÜN KIZLARI MAĞLUBİYETLE TANIŞTI
Bu haber 29 Nisan 2017 - 18:13 'de eklendi ve 73 views kez görüntülendi.

Ünilig Bayanlar Futsal Mavi grup ikinci maçında geçtiğimiz senenin üçüncülük maçını oynayan iki ekip karşı karşıya geldi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Ege üniversitesi’ne 3-2 yenildi. İlk maçında Manisa temsilcisi Ankara Üniversitesi’ni 6-3 mağlup etmişti.

Turnuvanın ikinci gününde Ege Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile karşılaştı ve maça ev sahibi ekip daha baskılı başlasa da Canan ve Didem’in başını çektiği Celal Bayar savunmasını kolay geçemedi. On birinci dakikaya kadar gol olmayan müsabakada sessizliği bozan kontra-atak sonrasında kaleci Sude’nin sağından topu ağlara gönderen Ege Üniversiteli Ecem oldu. Gol sonrasında Celal Bayar Üniversitesi biraz kıpırdansa da Ege Üniversitesi Ceren ve Ecem ile net pozisyonlar yakaladı ancak kalesinde devleşen Sude ikinci gole izin vermedi. İkinci yarı daha dengeli başladı. Yirmi beşinci dakikaya kadar karşılıklı pozisyonlarla geçen maçta Ege savunmasının yaptığı hatayı çok iyi değerlendiren Gamze, ufak bir driplingin ardından sağ ayağıyla topu kaleci Gözde’nin sağından ağlarla buluşturdu. Golden sonra Ege Üniversitesi ataklarını yoğunlaştırdı ve golü 30. dakikada organize bir atağın ardından yine Ecem’in ayağından buldu.  Önde baskı yaparak savunmayı hataya zorlayan Gamze art arda iki pozisyonda uygun pozisyonda kaleci Gözde’yi geçemedi. Çalışılmış bir korner pozisyonunda altı pasta topla buluşan Gamze zor olanı yaptı ve topu auta attı. Hemen sonrasında gelişen Ege atağında Derya topu ağlara gönderdi ve maç 3-1’e geldi. Gamze’nin bitime 25 saniye kalan golü durumu 3-2’ye getirse de bu Manisa temsilcisine yetmedi ve maç 3-2 Ege Üniveristesi’nin üstünşüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Ege Üniversitesi puanını 6’ya çıkartırken Celal Bayar 3 puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA