SON DAKİKA

Manisadaspor

Manisa BBSK 0-1 Ümraniyespor

Manisa BBSK 0-1 Ümraniyespor
Bu haber 23 Temmuz 2017 - 20:14 'de eklendi ve 72 views kez görüntülendi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Afyon kampında ilk hazırlık maçını TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile oynadı. Güçlü rakibi karşısında ilk hazırlık maçı olmasına rağmen etkili bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar, sahadan 1-0 yenilgiyle ayrılsa da önümüzdeki günler için umut verdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonda sürdüren Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, kamptaki ilk maçını Ümraniyespor ile oynadı. Karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Özcan Nalbantlar, Gökmen Aytaç ve Bora Çaylan’da izledi. Ümraniyespor karşılaşmanın 10. dakikasında öne geçti. Mücahit’in sağ kanattan ortasında Tarık kafa vuruşuyla topu Büyükşehir ağlarına gönderdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor ilk yarıda rakibiyle başa baş mücadele etse de Ümraniyespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda her iki takımda farklı kadrolarla mücadele etti. İkinci yarıda Ümraniyespor pozisyon üretmekte zorlanırken, Manisa Büyükşehir Belediyespor ise ilk yarıya oranla ikinci yarıda topla daha fazla oynayan taraf oldu. Her iki takımda ikinci yarıda yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, Ümraniyespor ilk yarıda bulduğu golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor ilk hazırlık maçı olmasına rağmen güçlü rakibi karşısında ortaya koyduğu oyunla beğeni topladı.

Stat: Afyonkarahisar Spor Tesisleri

Hakemler: Şehmuz Öztürk, Olcay Koç, Sadık Öz

Manisa BBSK: Umutcan, Harun, Ufukhan, Mehmet, Erhan, Cihan, Kürşat, Umut, Engin, Berkin, Ali

Ümraniyespor: Cem, Tarık, Mustafa, Kerem, Mücahit, Bulut, Timur, Bahadır, Samed, Emircan, Serdar

Gol: Dk. 10 Tarık (Ümraniyespor)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA