SON DAKİKA

Manisadaspor

Bayram Kocaeli’nden Madalyayla Döndü

Bayram Kocaeli’nden Madalyayla Döndü
Bu haber 16 Ekim 2017 - 9:52 'de eklendi ve 40 views kez görüntülendi.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde düzenlenen Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’na farklı ülkelerden yaklaşık bin 250 atlet katıldı. Bu yıl altıncısı düzenlenen bu önemli spor organizasyonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden Ahmet Bayram, yaş kategorisinde 2. olmayı başardı.

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’na dünyaca ünlü atletlerden Elias Kemboi, Kippop Limo ve Türkiye’yi olimpiyatlarda temsil eden sporculardan Özlem Kaya ve Serkan Kaya da katıldı. Bu önemli spor organizasyonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ise başarılı maratoncu Ahmet Bayram temsil etti. Farklı ülkelerden yaklaşık bin 250 atletin mücadele ettiği maratonda yeşil-beyazlı sporcu yaş kategorisinde 2. sırada yer alarak Manisa’ya madalyayla döndü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA