SON DAKİKA

Manisadaspor

ÇAKICI: MANİSASPOR YÖNETİMİ NEREDE?

ÇAKICI: MANİSASPOR YÖNETİMİ NEREDE?
Bu haber 16 Ekim 2017 - 23:57 'de eklendi ve 108 views kez görüntülendi.

ÖZEL HABER: COŞKUN KÖKÖZ / 45HABER.COM

1965 Manisasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, Denizlispor maçının ikinci yarısında taraftarların üzerine oynayıp galeyana getirmeye çalışan Denizlispor yöneticisine tepki gösteren Ak Parti İl Başkanı Berk Mersinli’ye teşekkür etti. 45haber.com Spor Editörü Coşkun Kököz’e açıklamalarda bulunan Çakıcı, “Her zaman Manisasporlu taraftarların yanında olan başkanımıza bizlerde şükranlarımızı sunuyoruz. Kendini bilmez bir Denizlispor yöneticisinin taraftarlarımızın üzerine su atıp, küfürler etmesi hoş bir hareket değil. Bizi sahiplenen ve koruyan, bu kendini bilmez yöneticiye gerekli cevabı veren İl Başkanı Berk Mersinli’ye taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

“MANİSASPOR YÖNETİMİ NEREDE!”

Başkan Altan Çakıcı, bu olayların gerçekleştiği sırada taraftarın yanında İl Başkanı Berk Mersinli yerine Manisaspor yönetiminin olması gerektiğini belirterek, “Biz Manisaspor Başkanı ve yönetimini bu olaylar oluşurken göremedik. Sanırım Başkan yönetim locasından kalkıp ilgilenmeyi tercih etmedi.Bizim desteğimiz Manisaspor Futbol takımınadır. Bu sırada onlarında olaya müdahil olup bize yapılanları bir şekilde savurmaları gerekiyordu. Neyseki bizim adımıza Ak Parti İl Başkanı Berk Mersinli gerekli olanı yaptı, sağ olsun var olsun” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA